کرمانشاه؛
آمادگی کامل کرمانشاه برای میزبانی مسابقه های تیم ملی فوتبال عراق

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مجتبی جوهری گفت: استان کرمانشاه از ظرفیت و زیرساخت های خوبی برای میزبانی رویدادهای مختلف ملی و بین المللی برخوردار است و طی روزهای آینده درخواست کتبی خود را به مسئولان فدراسیون فوتبال برای میزبانی دیدارهای تیم ملی فوتبال عراق ارائه خواهیم کرد.
وی افزود: هم مرز بودن کرمانشاه و عراق و نزدیکی بعد مسافت، داشتن فرودگاه بین المللی، برخورداری از استادیوم 15 هزار نفری با استاندارهای لازم، آب و هوای مناسب در فصول مختلف سال از جمله مزیت هایی است که استان کرمانشاه دارد و می تواند میزبانی دیدارهای تیم ملی فوتبال عراق را دارای توجیه کند.
مجتبی جوهری گفت: کسب میزبانی مسابقات تیم ملی عراق می تواند دستاوردهای اقتصادی خوبی برای استان نیز به همراه داشته باشد از جمله اینکه صنعت هوایی و هتل داری استان فعال تر شده و در بخش گردشگری خارجی نیز رشد خوبی داشته باشیم.
جوهری ادامه داد: برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال عراق در کرمانشاه کاروان این تیم را مجبور می کند که چند روز زودتر برای برپایی اردو و تمرین به استان ما سفر کنند که حاصل این سفر چند روزه اقامت، بازدید از مراکز گردشگری، خرید خواهد بود که این مسائل در رشد اقتصادی و افزایش درآمد مردم بسیار تاثیرگذار است.


انتهای پیام/پ