کرمانشاه؛
برگزاری جشنواره غذای سالم برای ترویج فرهنگ تغذیه مناسب
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مریم فتاحی گفت: در این جشنواره یکصد دانش آموز و بانوی شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب بیش از 40 نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش دوغ، آش رشته، ترخینه، کوپه، دلمه، آش ماست و خورشت ماست به نمایش گذاشتند.

وی افزود: جشنواره ی غذای سالم با هدف ارتقای فرهنگ تغذیه، تاکید بر کاهش مصرف چربی ها و نمک، استفاده از غذاهای پیش گیرنده از دیابت، ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی و با محوریت غذاهای بومی و سنتی برگزار شد.

در پایان این جشنواره 10 نفر از شرکت کنندگان رتبه برتر پخت غذاهای سالم را کسب کرده و به آنها جوایزی اهدا شد.

گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 72 هزار نفر جمعیت دارد.


انتهای پیام/پ