رئیس مرکز بهداشت گیلانغرب از برگزاری جشنواره غذای سالم با حضور شماری از دانش آموزان و بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از کرمانشاه؛ مریم فتاحی
گفت: در این جشنواره یکصد دانش
آموز و بانوی شاغل در دستگاه
های اجرایی گیلانغرب بیش از 40 نوع غذای سنتی و محلی از
جمله آش دوغ، آش رشته، ترخینه، کوپه، دلمه، آش ماست و خورشت ماست به نمایش
گذاشتند.
وی افزود: جشنواره ی غذای سالم با هدف ارتقای فرهنگ تغذیه، تاکید بر کاهش مصرف چربی ها و
نمک، استفاده از
غذاهای پیش گیرنده از دیابت،
ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی و با محوریت غذاهای بومی و
سنتی برگزار شد.
در پایان
این جشنواره 10 نفر از شرکت کنندگان رتبه برتر پخت غذاهای سالم را کسب کرده و به
آنها جوایزی اهدا شد.
گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 72
هزار نفر جمعیت دارد.
انتهای پیام/پ