صافی : باد موفقیت به سمت هروی وزیده / با این انتخاب از زحمات هروی در آلمان تقدیر شد

احمد صافی سرمربی تیم دانشگاه آزاد که در حال حاضر بنا به دعوت فدراسیون کاراته چین در این کشور به سر می برد ، در گفتگو با خبرنگار رزمی و کشتی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ در خصوص انتخاب سرمربی تیم ملی بیان داشت : 
سید شهرام هروی که واقعآ یکی از محبوبهای کاراته است از نظر عملی و اخلاقی مورد تآیید همگان است و امروز نوبت وی رسیده که هنر و مدیریتش را نشان دهد و ان شااله که موفق باشد . 

صافی ادامه داد : سلیمانی از افراد محترم و قابل تقدیر در کاراته است و به طور حتم فعالیت خود را در کاراته ادامه خواهد داد . 

وی خاطرنشان کرد : پس از 50 سال یکی از موفق ترین کادرهای کاراته را داشتیم که متشکل از مسعود رهنما که نباید نقشش در این قهرمانی فراموش شود و و حسین روحانی نیز که اسطوره کاراته ایران است و مهدی جعفری که در حقش کم لطفی شده و کمتر از وی نام برده شده و همچنین از مربی بدنساز این تیم که باید قدردانی می شد و این کار دیر اتفاق افتاد ولی باز خوشحالیم که در واقع با این کار از زحمات تیم موفق در آلمان قدردانی شد . 

سرمربی دانشگاه آزاد تصریح کرد : البته اگر جناب سلیمانی هم انتخاب می شد وی هم جزو شایسته ها هستند ، بودند و خواهند بود ولی معتقدم تیمی که موفق بوده را نباید دست به ترکیبش می زدند و حالا با انتخاب هروی به عنوان نماینده آن گروه تیمی می توانیم به ورود نسل جوانتر مربیان تیم ملی برای هدایت تیم های ملی کشور امیدوار باشیم . 

وی درباره انتخاب سرمربی پیش از انتخابات ریاست فدراسیون کاراته، بیان داشت : این یکی از اتفاقات خوب بود که زمان را نکشتیم و سرپرست فدراسیون به کمیته فنی پیشنهاد داد که چون وضعیت انتخابات مشخص نیست هرچه زودتر سرمربی تیم ملی مشخص شود . 

صافی افزود : کمیته فنی نیز  متشکل از سه گروه است گروهی که پیشکسوت هستند و تآثیر زیادی در کاراته ایران داشتند و فنی هم هستند گروهی که نقش زیادی در ساختن شاگردهای خوب داشتند و گروهی که از فعالان کاراته در عرصه بین المللی هستند . 

سرمربی تیم شوتوکان گفت : البته به نظر من ترکیب این سه گروه می توانست تعیین کننده برای انتخاب باشد و شکر خدا انتخابات هم انجام شد و سرپرست فدراسیون این حق را داشت که شخصآ این انتخاب را انجام دهد ولی انتخاب را به خرد جمعی واگذار کرد .  

صافی تأکید کرد : شاخصه های کمیته فنی شاخصه های ارتقاء ورزش کشور است و چون کاراته به اندازه کافی مشکلات و چالش داشته و در حال حاضر باید به این رای احترام گذاشت و خود این می تواند آغازی باشد برای اینکه در خرد جمعی کاراته بتوانیم بهره های بیشتری ببریم . 

عضو کمیته فنی فدراسیون در خصوص غیبت خود اظهار داشت :  به خاطر مأموریتم در چین در جلسه حضور نداشتم ولی نظرم را صراحتآ به جناب طباطبای گفتم که یکی از بهترین راهها این است که از هردو عزیز استفاده شود . 

وی افزود : چون در جلسه حضور نداشتم در واقع صاحب رأی نبودم ولی در پیامی که به آقای طباطبایی دادم عنوان کردم که بهترین مسیر این است که سلیمانی مدیر فنی شود و از تجربه وی در آن بخش استفاده شود و شهرام هروی سرمربی شود و ترکیب تجربه و انگیزه بتواند کاراته ما را موفق کند . 

صافی خاطرنشان کرد : معتقدم می توانستیم حتی از هر سه گزینه استفاده خوب ببریم دباغیان یکیصافی : باد موفقیت به سمت هروی وزیده / با این انتخاب از زحمات هروی در آلمان تقدیر شداز سازنده های کاراته ایران است و به شخصه دوستش دارم و علاقه دارم و می دانم در این مدت که از کاراته ملی دور می شوند به طور حتم دوباره با دست پر بر می گردند و سلیمانی نیز مربی است که خیلی از قهرمانان از وی مشورت می گیرند . 

وی در پایان تصریح کرد : باید دنبال راهکار باشیم برای پیشرفت کاراته و کمک کنیم که فدراسیون ساختار تشکیل اردوهای تیم ملی را برای قهرمانانش فراهم کند و انتخابی های درستی برگزار شود جای مناسب تدارکات مناسب برای تیم ملی فراهم شود .