اهواز؛
معدوم سازی فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر محسن ورجاوند گفت: با اشاره به تعداد 285 مورد بازرسی از رستوران ها، کشتارگاه ها، فروشگاه های عرضه گوشت و مرغ و ماهی، و ...  طی ماه اخیر انجام شد.

وی افزود: در این بازدیدها مقدار 5 هزار و 451 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط موقت گردید و  پس از انجام آزمایشات لازم مقدار 2 هزار و 902 کیلوگرم از این فرآوره ها غیر قابل تشخیص داده شد و  با دستور دادستان شهرستان از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.

ورجاوند با بیان اینکه دامپزشکی دزفول با تمام توان و نیرو در راستای تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی با منشا دامی تلاش می‌کند، بیان کرد: دامپزشکی کنترل و نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی را به منظور حفظ بهداشت و سلامت مصرف کنندگان به عنوان یکی از وظایف اصلی به طور جدی پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/ن