در ادامه تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان؛
مرز «تورخم» برای سومین روز هم مسدود ماند
مرز «تورخم» برای سومین روز هم مسدود ماندبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، به نقل از «اکسپرس تریبون»، مرز تورخم پس از بن بست مذاکرات مقامات نظامی پاکستان و افغانستان برای سومین روز نیز مسدود مانده است.

مقامات پاکستانی سه شنبه گذشته مرز تورخم را پس از منع حصار کشی با سیم خاردار توسط نیروی مرزی افغانستان، مسدود کردند.

به گفته شاهدان عینی، هزاران مسافر و خودروهای مختلف در دو طرف مرز تورخم سرگردان مانده‌اند.

«عمر زاخیلوال» سفیر افغانستان در اسلام‌آباد گفت: مقامات دفاعی و وزارت کشور افغانستان با هیئت پاکستانی در مورد حل و فصل مسایل مرز تورخم گفت‌وگو کردند اما نتیجه‌‌ای نداشته است با این حال، این مرز تاکنون مسدود است.

سفیر افغانستان در پاکستان از هموطنان خود خواست تا فشاری بر تیم مذاکرات کشورش وارد نکنند و به خاطر منافع ملی و غرور افغانها مشکلات را تحمل کنند.

به گفته زاخیلوال، دولت کابل تلاش‌های خود برای موفقیت مذاکرات در مورد باز شدن مرز تورخم ادامه خواهد داد.

این در حالی است که «نفیس ذکریا» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در گفت‌وگوی هفته‌ای به خبرنگاران مسدود شدن مرز تورخم را تایید کرد و گفت: مرز تورخم به دلیل برخی اختلافات بین مقامات کابل – اسلام‌آباد در مورد اقدامات کنترل مرز جدید به طور موقت مسدود شده است.

وی گفت که عبور غیرقانونی مرز و سایر مسایل مرتبط چالش‌های عمده‌ای برای دو کشور هستند.

تسنیم نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با در نظر گرفتن وضعیت کنونی مرز تورخم اظهار داشت: دولت پاکستان تصمیم گرفته تا برای مدیریت تاثیرگذار مرزی، اقدامات کنترل مرز را اعمال کند.

انتهای پیام/