همایش کوهپیمایی بازنشستگان شرکت مخابرات
 
 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛محمد‌علی رهامی در آئین تجلیل از شرکت‌کنندگان این همایش، اظهار کرد: هیأت ورزش‌های همگانی استان همواره در مناسبت‌های مختلف با اجرای برنامه‌های مطلوب در کنار مردم است.
 
رئیس هیأت ورزش‌های همگانی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شهرستان بویراحمد به دلیل شرایط جغرافیایی و کوهپایه‌ای که دارد زمینه خوبی برای ورزش کوهپیمایی فراهم کرده است، افزود: در این خصوص تصمیم گرفتیم تا جهت گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی اقدام به برگزاری همایش کوهپیمایی کنیم.
 
وی گفت: در همین راستا با دعوت از بازنشستگان شرکت مخابرات این همایش یک روزه را در یاسوج برگزار کردیم.
 
وی ادامه داد: این همایش یک روزه به مناسبت ارج نهادن به خدمات شایسته و صادقانه کارکنان بازنشسته شرکت مخابرات استان برگزار شد.
 
رئیس هیأت ورزش‌های همگانی کهگیلویه و بویراحمد تعداد افراد شرکت‌کننده در این همایش را حدود 80 نفر عنوان کرد و گفت: مکان آغاز این همایش تنگ گنجه‌ای یاسوج و پایان آن کوه گل سی‌سخت بود.
 
وی با بیان اینکه افراد شرکت‌کننده در این کوهپیمایی به خوبی از عهده این کار برآمده و شایسته تقدیر هستند، گفت: مسافت این همایش 35 کیلومتر بود.
 
رهامی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از شرکت‌کنندگان این همایش، از برگزاری همایش پیاده‌روی گرامیداشت سوم خرداد در یاسوج خبر داد و گفت: این همایش نیز روز جمعه، هفتم خرداد ماه سال جاری در یاسوج برگزار خواهد شد.
 
از 27 نفر از شرکت‌کنندگان این همایش با اهداء جوایزی تجلیل شد.
 
انتهای پیام/ف