تغییر مراکز علمی کاربردی متناسب با نیاز شغلی هر منطقه
محمد اخباری رییس دانشگاه جامع علمي کاربردی در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به کاهش دانشجویان برخی از مراکز این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی تقاضا محور است و بر اساس نیاز بازار و اجتماع دانشجو می‌پذیرد و هرچه قدر کسب و کار رونق داشته باشد این دانشگاه نیروی بیشتری را در جهت  آموزش کارهای خدماتی، صنعتی و هنری جذب می کند. 

وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس مهارت‌های آموزشی دانشجویان را تربیت می کند و هرچه نیاز بازار در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی، خدماتی و هنری افزایش یابد با الطبع مراکز علمی کاربردی دانشجویان بیشتری را جذب می کند.

رییس دانشگاه جامع  علمي کاربردی در خصوص ایجاد عدالت آموزشی این دانشگاه در کل کشور گفت: ضریب جذب دانشجو در کل کشور یک است تا تحصیل دانشجویان و میزان کیفیت آموزش در تهران تا شهرستان سرباز به یک تعادل برسد.

اخباری تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به نیازهای شغلی هر منطقه مراکز خود را تاسیس و اقدام به جذب دانشجو بر اساس ضوابط و شرایط ابلاغی بوسیله وزارت علوم می کند و اگر نیاز شغلی منطقه ای در رشته های مختلف برطرف شد آن واحد جمع می شود.

وی یاد آور شد: جذب دانشجو از ترم مهر 94 تاکنون مناسب بوده و دانشگاه علمی کاربردی سعی در افزایش توانمندی‌ها و کیفیت آموزش دارد.

انتهای پیام/