اصفهان؛
نجات گردشگران حادثه دیده در صخره های چشمه ناز سمیرم
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئیس جمعیت هلال احمر سمیرم گفت: این دو نفر در صخره های چشمه ناز دچار حادثه شده بودند با تلاش 3 ساعته تیم امداد و نجات کوهستان جمعیت هلال احمر نجات یافتند.
سید نور محمد موسوی خاطر نشان کرد: یکی از حادثه دیدگان که از ناحیه پا دچار مصدومیت شده بود با هماهنگی اورژانس 115 بهداری ونک به بیمارستان سید الشهدا سمیرم انتقال داده شد.
وی از مسافران و گردشگران خواست از تردد در مسیرهای ناشناخته و صخره های بزرگ خودداری کنند و در صورت اقدام به این امر امکانات لازم و ایمن به همراه داشته باشند.
منطقه نمونه گردشگری چشمه ناز ونک در فاصله 35 کیلومتری غرب سمیرم و 195 کیلومتری جنوب غربی اصفهان هم مرز با کوه های استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
رودخانه شمس آباد نیز در زیر همین چشمه جاری است و با عبور از مزارع و دره های عمیق به استان چهارمحال و بختیاری وارد می شود.
این محل، منطقه ای کوهستانی با صخره های بلند و مرتفع است و محل زندگی حیات وحش از جمله خرس و گراز است.




انتهای پیام/م