کرمانشاه؛
در فصل گرما به خرید ماهی بیشتر توجه کنید
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ پگاه رستمی با بیان اینکه آبزیانی که توسط دست‌فروشان عرضه می‌شود می‌تواند سرطان‌زا باشد افزود: وجود هرگونه آلودگی و حتی مواد سمی از جمله باقی مانده "مالاشیت گرین" که ماده‌ای خطرناک است در ماهیان در واحد های صنفی بررسی می‌شود.

رستمی افزود: دامپزشکی هیچ نظارتی بر واحدهای سیار عرضه ماهی از جمله خودروهای سیار و دست‌فروشان ندارد و ماهی بسیار سریع الفساد است و به شرایط نگهداری ویژه و در دمای چهار درجه سانتی‌گرادنیاز دارد و حتما باید توسط خودروهای یخچال‌دار حمل شود.

وی با بیان اینکه قطعا با قراردادن ماهی کنار چند قالب یخ، شرایط مناسب برای نگهداری آن فراهم نمی‌شود افزود:ماهی تازه چشمی براق و شفاف دارد و باید از خرید ماهی که چشم بیرون زده و یا فرو رفته دارد، خودداری شود. ماهی سالم گوشت نرم ندارد و به راحتی فرو نمی‌رود.

رستمی گفت:اگر ماهی در یخچال نگهداری شود باید بلافاصله و حداکثر پس از 48 ساعت مصرف شود، اما اگر در دمای 18 درجه سانتی‌گراد زیر صفر و در فریزر نگهداری شود حتی می‌توان یک ماه بعد از آن استفاده کرد.


انتهای پیام/پ