معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سال گذشته 63 هزار و 500 تن گوشت مرغ در این استان تولید شد.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بهرام خانی با پیش بینی تولید 68 هزار تن گوشت مرغ تا پایان سال جاری افزود: 919 واحد مرغ گوشتی فعالیت می کند که از این واحدها در هر دوره ظرفیت پرورش 10 میلیون و 500 هزار قطعه را دارند.
وی همچنین تعداد واحدهای مرغ تخمگذار استان را 25 واحد اعلام کرد و افزود: سال گذشته 10 هزار و 500 تن تخم مرغ در استان تولید شد و امسال در برنامه داریم این رقم به 12 هزار و 500 تن برسد.
خانی همچنین تعداد کلنیهای زنبور عسل استان را 220 هزار کلنی اعلام کرد و گفت: سال گذشته در مجموع 2300 تن عسل در استان کرمانشاه تولید شد که برنامهریزی برای رسیدن این رقم به سه هزار تن تا پایان سال انجام شده است.
انتهای پیام/ح