کرمانشاه ؛
اوقات فراغت بیش از 4000 مددجوی کمیته امداد در تابستان 95 غنی سازی می شود
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛کامیار جمشیدی با بیان اینکه برنامه های غنی سازی اوقات فراغت مددجویان در قالب تشکیل کلاس های آموزشی در کانون های فرهنگی و تربیتی کمیته امداد اجرایی می شود، گفت: طی تابستان امسال 14 کانون موقت و دائم کمیته امداد استان کرمانشاه میزبان مددجویان تحت حمایت است.

جمشیدی به خانواده محور بودن فعالیت های کانون های تابستانی کمیته امداد نیز اشاره و تاکید کرد: تمامی اعضای خانواده های مددجو اعم از مادران، دختران درآستانه ازدواج و بازمانده از تحصیل، دانش آموزان و دانشجویان می توانند به صورت رایگان از آموزش های کانون های فرهنگی بهره مند شوند.

جمشیدی افزود: برنامه های تابستانی کانون های این نهاد همزمان با نخستین روز از تیرماه آغاز و به صورت مداوم تا پانزدهم شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ح