 
  به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، فردین حشمتی افزود : در اجرای طرح بازرسی ونظارت بر واحدهای صنفی در
ایام ماه مبارک رمضان این مقدار مواد غذایی از سطح شهرستان طی مدت دو هفته جمع آوری
گردید .
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، فردین حشمتی افزود : در اجرای طرح بازرسی ونظارت بر واحدهای صنفی در
ایام ماه مبارک رمضان این مقدار مواد غذایی از سطح شهرستان طی مدت دو هفته جمع آوری
گردید .
وی
با اشاره به اینکه در این طرح بیش از 5اکیپ به صورت شبانه روزی نظارت جدی بر واحدهای
صنفی دارند بیان داشت: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان تشدید وادامه دارد .
حشمتی
گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد
غذایی زولبیا بامیه و مواد مصرفی غذایی موضوع را باشماره 44360423 در میان
بگذارند.
وی
گفت: بازرسان شبکه بهداشت همچنین بر واحدهای صنفی در روستاهای شهرستان نظارت جدی
دارند .