به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ مدت زمان زیادی تا افطار وجود دارد توصیه می شود روزه داران
در سحری مقدار بیشتری مایعات بنوشند تا غلظت خونشان بالا نرود و کمتر احساس
تشنگی کنند.1 - مصرف کربوهیدرات های مرکب در سحر که مدت طولانی تری هضم می شوند
و باعث می شوند که کمتر گرسنه شوید.
2- حلیم یک منبع عالی پروتئین می باشد.
3 - خرما منبع عالی قند ، فیبر ، کربوهیدرات ، پتاسیم و منیزیم می باشد .
4 - مغز بادام غنی از املاح خصوصا کلسیم و فیبر می باشد .
5 - موز منبع غنی پتاسیم ، منیزیم و کربوهیدرات می باشد .
6- مصرف زیاد آب یا آب میوه در فاصله بین افطار و زمان خواب باعث تأمین آب مورد نیاز بدن می شود.
انتهای پیام/ج