کرمانشاه؛
80 کیلو «آش» و «حلیم» غیرمجاز در کرمانشاه توقیف شد
به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛بهمن خدادادیان با اشاره به شروع طرح ویژه نظارت بهداشتی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان گفت: این طرح از 18 خرداد ماه شروع شده و تا نیمه تیرماه ادامه دارد.
 
 وی از حضور 63 بازرس بهداشت محیط در این طرح خبر داد و گفت: این تعداد بازرس در قالب پنج تیم فعالیت کرده که یک تیم ستادی، سه تیم در نواحی سه گانه بهداشتی شهرستان کرمانشاه و دو تیم به صورت مشترک با تعزیرات و اصناف فعالیت دارند.

خدادادیان در خصوص فعالیت‌های انجام شده در طول اجرای طرح، گفت: پیش از شروع ماه مبارک رمضان 47 جلسه توجیهی برای صنوفی که درماه رمضان مراجعه بسیاری دارند از جمله قنادی‌ها، کبابی‌ها، حلیمی‌ها و نانوایی‌ها برگزار شد.

 وی از انجام 1488 مورد بازرسی از ابتدای شروع طرح تا نیمه ماه مبارک رمضان خبر داد و بیان کرد: در کنار بازرسی‌ها، 24 مورد نمونه برداری هم از محصولات پرفروش ماه مبارک رمضان مانند حلیم، آش، زولبیا و بامیه انجام شد که خوشبختانه به غیر از یک مورد همه نمونه‌ها سالم گزارش شدند.

وی اظهارکرد: یک مورد غیربهداشتی در نمونه برداری‌ها هم مربوط به استفاده از رنگ غیرمجاز بود که فرد متخلف به تعزیرات معرفی شد.

 خدادادیان از کشف 80 کیلو آش و حلیم که خارج از صنوف مربوطه در مکانی غیرمجاز عرضه می‌شدند در طول اجرای طرح خبر داد.

 کارشناس مسئول مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود: چند روز پیش از ماه مبارک رمضان نیز محموله 65 تنی خرمای فاسد و غیرقابل مصرف در کرمانشاه کشف شد و فرصت عرضه این محصولات غیربهداشتی از افراد سودجود گرفته شد.

 
وی از پلمب 45 مرکز عرضه مواد غذایی به دلیل مشکلات بحرانی بهداشتی خبر داد و گفت: همچنین 40 مکان دیگر با توجه به مشکلات بهداشتی که زیاد بحرانی نبود به تعزیرات معرفی شدند.

انتهای پیام/ح