به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي ، مسعودی مدیر جهادکشاورزی
شهرستان سیرجان گفت: برداشت محصول گندم و جو در شهرستان سیرجان از
اوایل خرداد در سطح 2400 هکتار گندم با میزان متوسط تولید 3/3 تن در هکتار و 1800
هکتار جو با میزان تولید 2800 كيلو در هکتار آغاز گردید.
وي
افزود: اين عمليات با چهارده دستگاه کمباین شروع و تا نیمه مردادماه در مناطق
سردسیر ادامه دارد.
مسعودي
گفت : سیرجان به عنوان یکی از مراکز تکثیر بذر گندم و جو محسوب می شود و به
این منظور سطح زیرکشت مزارع تکثیر گندم بذری 100 هکتار با پیش بینی تولید 210 تن گندم
اصلاح شده و سطح زیرکشت مزارع جو بذری 14 هکتار با پیش بینی تولید 70 تن جو اصلاح
شده می باشد.
وي
همچنین اظهار داشت: سطح زیر کشت گندم و جو به میزان 10درصد نسبت به سال گذشته کاهش
داشته که علت آن را تغییر الگوی کاشت و جایگزینی محصولات با نیاز آبی کم مانند زعفران
و کاشت گل محمدی مي باشد.
انتهای پیام/ی