اهواز؛
برگزاری کلاس آموزشی بیماری های مشترک در اهواز
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر موسوی نسب اظهار داشت: در راستای افزایش سطح اطلاعات کارکنان کشتارگاه از بیماری و مخاطرات تب کریمه کنگو و راه های انتقال آن کلاسی آموزشی برگزار شد.

وی افزود: اینگونه کلاس ها بصورت منظم و با هماهنگی کشتارگاه دام اهواز برگزار می گردد.

موسوی نسب در ادامه به شهروندان اهوازی توصیه کرد : بمنظور پیشگیری از بیماری هایی نظیر تب کریمه کنگو و .... بهتر است که گوشت را از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی تهیه و قبل از مصرف در دمای یخچال به مدت 24 ساعت نگهداری نمایند.

انتهای پیام/گ