بیرجند؛
کشتار بیش از 56هزار قطعه بلدرچین در استان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت:از مجموع طیور کشتار شده مقدار 9 تن گوشت تحت نظارت دامپزشکی استحصال و وارد چرخه مصرف شده است.

رفیعی پور افزود:طی نظارت های مزبور در کشتارگاه ها مقدار 570کیلوگرم گوشت بلدرچین غیر بهداشتی و کم کیفیت ضبط و معدوم شد.

وی به فعالیت 4واحد پرورش بلدرچین در استان اشاره کرد و گفت:بلدرچین از میزان رشد سریع برخوردار بوده که حدود سه و نیم برابر سریعتر از سایر طیور اهلی است که سبب برگشت سریع سرمایه در مدت زمان کوتاه می شود.

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: این پرنده در مقایسه با سایر پرندگان از مقاومت بیشتر در برابر بیماریها برخوردار بوده و کمتر به بیماریهای واگیر طیور مبتلا می شود.

انتهای پیام/غ