شیراز؛
اجرای طرح پایش و بررسی میزان سبوس در آرد
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز گفت: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر با انجام نمونه‌ برداری از آرد سبوس ‌دار تمام نانوایی ‌های زیر پوشش این مرکز کار پایش و بررسی میزان سبوس در آرد مصرفی نانوایی ‌ها را آغاز کردند.
فرح ‌بخش افزود: نمونه‌ برداری از آرد سبوس‌دار، برای اجرای برنامه افزایش میزان سبوس در آرد نانوایی‌ های سنگک، باهدف ارتقای سلامت عموم مردم، اجرا و به آزمایشگاه مرجع غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارسال شد.
وی ادامه داد: هم زمان با اجرای این طرح برای اطلاع‌ رسانی در مورد فواید مصرف نان سبوس‌دار، پوستر هایی در نانوایی ‌ها نصب و پملفت‌ هایی در این زمینه توزیع شد.
فرح‌بخش اضافه کرد: در نان سبوس ‌دار به ‌طور میانگین دو برابر، مقدار ویتامین و مواد معدنی نسبت به نان سفید بیشتر است.
رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز تصریح کرد: سبوس به‌ عنوان غنی ‌ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی کلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذایی را جذب و از راه روده دفع می‌کنند که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود.
انتهای پیام/ر