به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، بنا به اعلام
روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان ، کارگاه آموزشی نگهداری مواد غذایی(ترشی
و شوری) با پیگیریمعاونت آموزشی و بخش آموزش بهره برداران
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان و همکاری اداره کل عشایری
استان کرمان و اداره عشایری شهرستان بردسیر ویژه زنان عشایر شهرستان بردسیر در باغ
جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد.
در اين كارگاه عضو هیات علمی و مسئول بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز در خصوص نگهداری مواد غذایی به صورت ترشی و شوری مثل تولید خیارشور، زیتون و ...به صورت تخمیری و غیر تخمیری و نحوه تهیه مواد اولیه و مراحل توليد آنها مطالب لازم را مطرح کردند و در پایان به سوالات شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی پاسخ و راهنمایی های لازم را ارائه کردند.
انتهای پیام/ی