المپیک ریو 2016
فغانی به عنوان داور فینال المپیک انتخاب شد
فغانی به عنوان داور فینال المپیک انتخاب شدبه گزارش خبرنگار حوزه دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا فغانی دیدار آلمان و برزیل را در فینال مسابقات فوتبال المپیک 2016  قضاوت می کند.

رضا سخندان به عنوان کمک اول و محمدرضا منصوری به عنوان کمک داور دوم، در این مسابقه حساس فغانی را همراهی می کنند.

داور چهارم از کشور سنگال است.

دیدار رده‌بندی نیز بین تیم های ملی هندوراس و نیجریه برگزار خواهد شد که این دیدار را داورانی از کشور برزیل قضاوت خواهند کرد.

علیرضا فغانی از جمله داوران بین المللی فوتبال ایران است که بارها در بازی های مهم بین المللی نقش به سزایی را ایفا کرده است.

وی پیش از این دو بار فینال لیگ قهرمانان آسیا، فینال جام ملت‌های 2015 آسیا و فینال جام باشگاه های جهان را قضاوت کرده است و بارها مهر تایید فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا را به همراه داشته است.

در کارنامه فغانی قضاوت فینال مسابقات فوتبال المپیک کم بود، که بامداد امروز وی موفق شد علاوه بر این افتخار فردی، بار دیگر در مجامع بین المللی آن هم در میدان بزرگی چون المپیک به همراه کمک های ایرانی‌اش نام ایران بر سر زبان ها بیاندازد.




انتهای پیام/