همدان؛
وجود هزارو 173 فرآورده گیاهان دارویی در کشور
وجود هزارو 173 فرآورده گیاهان دارویی در کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ جمشیدی به مناسبت سالروز تولد حکیم ابوعلی سینا در نخستین همایش طب سنتی وگیاهان دارویی در همدان اظهار داشت: تاکنون 366 مجوز ساخت عصاره های گیاهی اعطا شده است.

معاون طب سنتی وزارت بهداشت هم با اشاره به اینکه باید از ظرفیت های میراث غنی و گیاهان دارویی بیش از پیش استفاده شود، گفت : باید اعتقاد و باور در طب سنتی مورد توجه قرار گیرد و در ترویج آن از فرهنگ اسلامی بهره گیری شود.

محمود خدادوست افزود: در حال حاضر رویکرد پزشکی وابسته به تجهیزات است که این وابستگی بدلیل نبود آموزش و برنامه ریزی درست است و برای موفقیت در طب سنتی نیاز به همکاری دانشگاه علوم پزشکی است.

وی با بیان اینکه حکیمان ایرانی به طب سنتی نگاه خاصی داشتند، ابراز داشت: یکی از وظایف مهم پزشکان حفظ سلامت جامعه است که باید به آن توجه جدی کنند.

انتهای پیام/د