اصفهان؛
بارندگی‌ها در فصل پائیز با تاخیر آغاز می‌شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئیس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه امسال علاوه بر خشکسالی هواشناسی شاهد خشکسالی هیدرولوژیک نیز هستیم، اظهار داشت: این بدین معناست که با اتمام ذخایر آب سطحی و زیرسطحی، شرایط بحرانی آب بر شهر اصفهان حاکم می‌شود.

حسن خدابخش  بیان داشت: پیش بینی می شود وضعیت بارندگی در شهر اصفهان در حد نرمال و کمتر از نرمال باشد.

وی در خصوص وضعیت آب و هوای این روزها گفت: تحلیل نقشه ‌های هواشناسی بیانگر  استقرار جوی نسبتاً پایدار بر روی استان است.

خدابخش اظهار داشت: بر این اساس وضعیت جوی تا آخر هفته در بیشتر مناطق استان به‌صورت صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان بیان داشت: در مناطق غربی و جنوبی  استان گاهی افزایش ابر خواهیم داشت و در مناطق مرکزی غبار صبحگاهی نیز وجود خواهد داشت و نیز مناطق شرقی، شمال شرق و مرکزی شرایط کاهش بارش را شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده یک تا دو درجه افزایش خواهد داشت، اضافه کرد: هوای اصفهان امروز صاف تا کمی ابری با غبار صبحگاهی، گاهی با وزش باد همراه است.



انتهای پیام/م