ادعای برنان: داعش حضور خود را در عراق و سوریه برای مدت طولانی حفظ خواهد کرد
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از پایگاه ویس آف، جان برنان، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا،) اعلام کرد: با وجود اینکه مناطق تحت سیطره گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه کاهش پیدا کرده است، این گروه‌ها  به نفوذ خود در عراق و سوریه، در چندین سال آینده ادامه خواهد داد.

وی مدعی شد: داعش حضور خود را در عراق و سوریه برای مدت زمانی طولانی حفظ خواهد کرد.

رئیس سازمان جاسوسی آمریکا با اشاره به تلاشی که معارضان برای بازگشت به کشورهایشان انجام می‌دهند گفت: عده بسیاری از این عناصر همواره تهدیدی برای امنیت آمریکا و سایر کشورهای در سال‌های متمادی هستند.

از سوی دیگر، جیمز کامی، مدیر دفتر تحقیقات فدرال آمریکا، گفت: عقب‌نشینی گروه تروریستی داعش عامل بازگشت تعداد بسیاری از عناصر این گروه به کشورهایشان شد. نمی‌توان پیش‌بینی کرد تعداد تروریست‌ها در غرب اروپا چقدر افزایش پیدا خواهد کرد. این مسئله نیازمند حمایت‌های مالی و اطلاعاتی از آن کشورها و همچنین یک استراتژی بلندمدت است که البته اجرای آن دشوار است.



انتهای پیام/