مسابقات قهرمانی جهان دوچرخه سواری:
برگزاری تمرینات تیم استقامت در کیش
محمود وفایی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: اردوی تدارکاتی تیم ملی استقامت و نیمه استقامت هفته آینده در کیش برگزار می شود تا رکابزنان منتخب کشور برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان آمادگی کافی را به دست بیاورند این اردو به مدت 2 هفته برگزار می شود و پس از آن رکابزنان به قطر اعزام می شوند.

وی افرود: در حال حاضر 12 رکابزن از تیم جوانان وارد اردوی تیم ملی می شوند سپس 7 رکابزن تیم بزرگسالان به آنها اضافه خواهند شد تا برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان که در قطر برگزار می شود.

وفایی در ادامه بیان کرد: تیم سرعت دوچرخه سواری شامل محمد دانشور،علی علی عسگری و حسن ورپشتی هم اکنون در حال  رقابت در رشته اسپرینت و در کاپ هندوستان هستند و امیدوارم نتایج خوبی کسب کنند.

وی در خصوص مسابقه آماتوری تریال توضیح داد: امروز پذیرش تیم های  آماتوری تریال است و فردا 25 شهریورماه فینال رقابت ها برگزار می شود.

انتهای پیام/