به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛کلانتری گفت: در حدود 2 هزار و 90 کیلومترمربع از وسعت آب پر شده است که این
متراژ برای احیا بسیار چشمگیر بوده و نشان از موفقیتآمیز بودن پروژههای احیا است.
وی با بیان اینکه 86 پروژه عمرانی در راستای احیای دریاچه ارومیه طرح شده است، افزود: با اختصاص 300 میلیارد تومان بودجه تا به امروز و همچنین تخصیص 800 میلیارد تومان دیگر تا پایان سالجاری از حوادث غیرمترقبه از اقدامات شاخص برای احیا دریاچه بوده است.
وی تصریح کرد: برای احیای دریاچه ارومیه بودجه یک هزار و 900 میلیارد تومانی در کل پیشبینی شده است که از این مقدار 300 میلیارد تومان تخصیص داده شده است.
کلانتری اذعان داشت: 300 میلیارد تومان بودجه در سه بخش هزینه خواهد شد که از این سه بخش قیمتی برای حوادث غیرمترقبه پیشبینی شده است و البته صد در صد بودجه برای آبهای زیرزمینی تخصیص داده شده است.
رئیس ستاد احیای دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع احیای دریاچه ارومیه تمام تلاش خود را برای تسریع در عملیات احیا انجام خواهند داد.
انتهای پیام/ش