کرمانشاه؛
به طور جدی نکات بهداشتی را رعایت کنید

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ابراهیم شکیبا گفت: افراد باید سعی کنند همواره از مواد غذایی سالم و تازه برای تهیه نذورات استفاده کرده و گوشت و مرغ را از مراکز بهداشتی تحت نظارت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تهیه کنند.در صورت استفاده از لبنیات در تهیه نذورات نیز توصیه می‌شود این مواد از نوع بهداشتی و پاستوریزه آن تهیه شود.


شکیبا با تاکید بر شستشو و ضدعفونی دقیق سبزیجات بکاررفته پیش از استفاده در غذا، گفت: سبزیجات را قبل از اضافه کردن به غذا باید به خوبی شسته و  ضدعفونی کرد. همچنین  تمامی سطوحی که برای تهیه غذا و آشپزی استفاده می‌شود نیز باید قبل از هرگونه پخت و پز شسته و پاکیزه شود.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: افراد باید از کارد و تخته آشپزی مجزا برای ظروف خام استفاده کرده و بعد از هر بار استفاده آنها را به خوبی شسته و از ظروف مجزا برای نگهداری غذاهای خام و پخته استفاده کنند.

شکیبا توصیه کرد: افراد غذاهایی مانند سوپ و خورش را به خوبی جوشانده و مطمئن شوند دمای آن به 70 درجه رسیده است.

این مقام مسئول در خصوص استفاده از مواد اولیه‌ تاریخ مصرف گذشته و نیز استفاده از روزنامه به عنوان دمکنی هنگام طبخ غذا هشدار داد و افزود: افراد باید برای طبخ غذا از ظروف استیل یا ظروف تفلون بدون خراشیدگی استفاده کنند.

شکیبا در خصوص سرو چای یا غذا داخل لیوانهای پلاستیکی و ظروف پلاستیکی شفاف نیز هشدار داد و خاطرنشان کرد: استفاده از ظروف پلاستیکی برای ارائه نوشیدنی‌ها و غذاهای سرد بلامانع است و بهتر است افراد جهت توزیع غذا، ترجیحا از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی استفاده کنند.

وی از همه افرادی که در پخت غذا و نذری شرکت دارند خواست تا حتما رعایت بهداشت را داشته و دستهای خود را قبل از تهیه غذا و در طول تهیه آن به تناوب با آب و صابون بشویند.

شکیبا هشدار داد: افراد در هنگام پخت غذا از برگرداندن روغن استفاده شده به ظرف اصلی و یا استفاده مکرر از روغن سوخته شده به طور جد خودداری کنn.

انتهای پیام/ز