مصطفی محدثی خراسانی:
رقابت در میان برخی از مداحان، بزرگترین ایراد بر اشعار است
مصطفی محدثی خراسانی، شاعر در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص نقاط قوت و ضعف اشعار مداحان گفت: صحبت‌های مرتبط با نقاط ضعف و قوت اشعار مداحان را در سال‌های اخیر به دفعات مطرح کرده‌ایم اما در عمل می‌بینیم اتفاقی نمی‌افتد. تصورم این است که جامعه مداحی ما فضای رها و بی‌مدیریتی است و هر فردی که صدای خوشی دارد وارد این عرصه می‌شود.

وی اظهار داشت: به نظرم مداحان ما برای بهبود شرایط حاکم بر عرصه کاریشان باید مجوز خاصی بگیرند و جامعه مداحان نیز در تشکل‌های خود بنشینند‌‌‌‌‌ و آسیب‌شناسی‌های انجام شده پیرامون اشعار مداحان را جمع‌آوری کنند و منابعی را به فعالان عرصه مداحی معرفی کنند که علاوه بر تهییج احساسات مردم به نشان دادن و تقویت وجه عزت‌مندی اهل بیت (ع) کمک کند.
 
این شاعر افزود: رقابت موجود در میان برخی از فعالان عرصه مداحی بزرگترین ایرادی بوده که بر اشعار مداحان وارد است.

محدثی خراسانی گفت: مداحی کار ارزشمندی است، اما اگر افرادی به آن به عنوان جایگاهی برای کسب شهرت و ثروت نگاه کنند آسیب بزرگی به این عرصه وارد می‌شود.

وی در پایان گفت: امروزه نیت‌های زلال برخی از جوانان فعال در عرصه مداحی مخدوش شده است.




انتهای پیام/