خطیبی:‌ جلالی خواب پیروزی هم نمی‌دید/ داور عملکرد بسیار ضعیفی داشت
به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان حسین خطیبی مربی تیم فوتبال ماشین سازی تبریز پس از شکست سنگین تیمش مقابل پیکان تهران در نشست خبری گفت: امروز به فوتبال شک کردیم و شاهد ناداوری فراوانی بودیم، داور مسابقه کارهایی کرد که در عمرم ندیده بودیم و در این بازی می توانستیم به راحتی پیروز باشیم و حریف باید ۱۰ نفره می شد و ما هم یک پنالتی می زدیم که متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

وی افزود: داور امروز از لفظ های بدی استفاده می کرد و ما نیز در هر بازی شاهد ناداوری های زیادی هستیم، اشتباهات امروز هم بسیار عمدی بود و نمی دانیم باید چکار کنیم.

خطیبی یادآور شد: در شهر خودمان بودیم و همه عوامل علیه ما بودند، مربیان ما کتک خوردند و چیزهایی را امروز دیدیم که تا به حال از فوتبال ندیده بودم.

مربی ماشین سازی در پایان بیان کرد: فکر می کنم مجید جلالی در خواب هم نمی دید ما را شکست دهد. پیکان ذر این بازی تنها سه موقعیت گل داشت اما ما بیست موقعیت ایجاد کردیم و نتوانستیم پیروزی شویم.

انتهای پیام/