کرمانشاه؛
جمع آوری مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال کمک مالی خیران
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛منصور بیگلری گفت:شرایط نامناسب اقتصادی دلیل اصلی بسیاری از جرایم است.تقریبا ۸۰ درصد زندانیان کرمانشاه به انگیزه مالی و برای رفع مشکلات اقتصادی مرتکب جرم و گرفتار زندان شده‌اند.

 عضو شورای قضایی استان کرمانشاه با تبیین اهداف اصلاحی و تربیتی زندانیان گفت: اجرای موثر برنامه های فرهنگی و قرآنی در زندان های استان زمینه اصلاح پذیری بسیاری از زندانیان را فراهم کرده است.

 وی با تشریح فعالیت‌های مرکز مراقبت‌های بعد از خروج اظهار کرد: آمار بازگشت مجدد زندانیانی که تحت پوشش حمایت های اجتماعی، آموزش‌های فرهنگی اعتقادی و مهارت های شغلی قرار گرفته اند، پایین است.

 بیگلری در ادامه انجمن حمایت از زندانیان را یک نهاد مردمی و هدف آن را پیشگیری از آسیب های اجتماعی خانواده زندانیان با کمک خیران ونیکوکاران دانست و یادآورشد: تقویت بنیه مالی انجمن حمایت در راستای توانمندسازی زندانیان و ایجاد زمینه مناسب برای بازگشت سعادتمندانه آنان به جامعه ضروری است.

انتهای پیام/ز