رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : با توجه به سرد شدن هوا ، خاموش کردن یخچالهای نگهداری مرغ و ماهی در مراکز عرضه به دلیل تغییرات دمایی و انتقال آلودگی به فرآورده های خام دامی ممنوع است.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛مهدی مهرزاده همچنین گفت : قطعه بندی مرغ از سوی واحد های عرضه و خارج کردن مرغ از
حالت بسته بندی و فروش آن به صورت فله ممنوع است .
وی افزود : فقط در صورت درخواست خریدار و در حضور وی قطعه بندی مرغ انجام و به طور کامل انجام داده می شود .
رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : گوشت بوقلمون هم باید به صورت
قطعه بندی شده و در بسته بندی مجاز عرضه شود و هرگونه فروش لاشه کامل
بوقلمون و یا قطعه بندی آن در واحد ممنوع است .
مهرزاده اضافه کرد : عرضه مرغ فله باید در بسته بندی های کشتارگاه و با تاریخ تولید و پلمب انجام شود.
رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : همچنین در موارد زنده فروشی
ماهی ، باید صید ماهی در حضور مشتری و به تعداد درخواست انجام و از صید
بیش از حد ماهی خودداری شود.
وی یادآور شد : برودت صفر تا چهار درجه برای فرآورده های خام دامی تازه و ماهی و 18- برای فرآورده های منجمد باید تامین شود.
رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : عرضه کنندگان از نگهداری آلایش
حذفی و فرآورده های تاریخ گذشته در مراکز عرضه به هر عنوان بپرهیزند و از
منجمد کردن فرآورده های تازه و دیفراست فرآورده های منجمد خودداری کنند.
انتهای پیام/