آزاد عمرانی عضو انجمن ارگانیگ در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه سطح زیر کشت محصولات ارگانیک کشور ناچیز است، گفت: بکارگیری کشاورزی ارگانیک برای تولید محصولات غذایی موجب کاهش استفاده از کود شیمیایی و افزایش تولید می شود و از این رو بسیاری از کشورها همچون استرالیا، فرانسه، آلمان، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به این سمت و سو قدم بر می دارند.مسعود اسدی رئیس مجمع ملی تشکل های کشاورزی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: کشور در تولید محصولات غذایی با هزینه های سنگینی روبرو شده و به سبب نبود استانداردهای
سالم در اغلب موارد عواقب سنگینی همچون بروز بیماری های عفونی و لاعلاج می تواند داشته باشد.
وی از کاهش تولید محصولات ارگانیک در کشور خبر داد و افزود: بالا بودن هزینه های اولیه تولید و کاهش عملکرد در واحد سطح به سبب عدم استفاده از کود و سموم شیمیایی و نبود بازار مناسب موجب شده تا کشاورزان رغبتی به تولید این محصول از خود نشان ندهند.
به گفته وی تخصیص یارانه دولتی علاوه برامری مهم
در جهت تولید محصولات سالم ،صرفه جویی در بودجه بهداشت را می تواند داشته باشد.
رئیس مجمع ملی تشکل کشاورزی با بیان اینکه کشور تمایل بسیاری به تولی محصولات تراریخته دارد، افزود: مقاومت محصولات تراریخته در برابر برخی آفات و بیماری ها و افزایش تولید در واحد سطح موجب شده که تولید کنندگان تمایل بیشتری به تولید این محصولات از خود نشان دهند،در حالیکه اولویت تولید بسیاری از کشورهای پیشرفته محصول سالم و سبز است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تنها کمتر از نیم درصد اراضی کشاورزی به کشت محصولات ارگانیک اختصاص دارد.