ملکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:
انفجار گاز ساختمان مسکونی در خیابان یاخچی آباد/ 4 مرد و 2 زن به شدت مجروح شدند
جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره این حادثه اظهار داشت: در ساعت 19:58 حادثه انفجار گاز یک ساختمان مسکونی واقع در یاخچی آباد، خیابان حامدی به سامانه 125 اعلام و نیروی‌های ایستگاه 82 به سرعت به محل اعزام می‌شوند.

به گفته ملکی با استقرار آتش نشانان در محل حادثه مشاهده می‌شود که زیرزمین یک ساختمان مسکونی 4 طبقه که به عنوان انبار تنقلات از آن استفاده می‌شد، به دلیل نامشخص دچار انفجار می‌شود اما شدت انفجار به اندازه ای که تمامی در و دیوارها را تخریب کند، نبوده است.

وی ادامه داد: متأسفانه در هنگام بروز این حادثه 6 نفر از ساکنان در این مکان حضور داشتند ( 4مرد و 2 زن) که به شدت دچار سوختگی و مصدومیت شدند.

ملکی گفت: با تحویل مصدومان به عوامل اورژانس و ایمن‌سازی محل حادثه عملیات در ساعت 20:48 به پایان رسید.

به گفته ملکی ، کارشناسان علت بروز این حادثه را نشت گاز شهری اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/