آرام در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
فرمانداری تهران با ارسال اقلام به مرز مهران از زائران اربعین پشتیبانی می‌کند
فرمانداری تهران با ارسال اقلام به مرز مهران از زائران اربعین پشتیبانی می‌کندغلامحسین آرام معاون فنی و عمرانی فرمانداری تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: خوشبختانه با کمک خیران توانسته‌ایم در موعد مقرر اقلام مورد نیاز زائران را به مرز مهران و نجف اشرف ارسال کنیم.

وی تصریح کرد: اقلام پشتیبانی شامل لوازم گرمایشی، پتو، لوازم آشپزخانه، مواد غذایی اولیه هستند و مکان‌های استراحت و اسکان‌گیری در مسیر نجف به کربلا مانند مساجد، حسینیه‌ها نیز در اختیار زائران ایرانی قرار خواهد گرفت.

آرام تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب و برق نیز خدمات قابل توجهی در مسیر نجف، کربلا به زائران ارائه می‌دهند.

معاون فنی و عمرانی فرمانداری تهران گفت: بالغ بر 10 روز، خدمات‌رسانی به زائران در نجف‌اشرف در حال انجام است و 2 آشپزخانه با ظرفیت سرویس‌دهی به بیش از 10 هزار نفر نیز راه‌اندازی شد.

انتهای پیام/