مشهد؛
زائران خراسان رضوی با 1500دستگاه اتوبوس به کربلا اعزام می شوند
زائران خراسان رضوی با 1500دستگاه اتوبوس به کربلا اعزام می شوندبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ابراهیم نصری افزود: این تعداد اتوبوس زائران پیاده اربعین حسینی را از طریق مرزهای شلمچه و چزابه انتقال می دهند.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه خراسان رضوی معین استان خوزستان تعیین شده، به تشکل های صنفی بخش حمل و نقل عمومی جاده ای استان ابلاغ شده است از صدور بلیت، قرارداد دربستی و صورت وضعیت برای مرز مهران خودداری کنند.

وی گفت: مرز خروجی زائران این استان، شلمچه و چزابه تعیین شده و همچنین با وجود ظرفیت ریلی استان، هماهنگی های لازم برای افزایش توان ریلی به منظور جابجایی زائران با اداره کل راه آهن استان صورت گرفته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی افزود: پیش فروش بلیت اتوبوس برای مرز شلمچه از 14 آبان ماه امسال و برای مرز چزابه از 15 آبان آغاز شده و تا 30 آبان از طریق سامانه های اینترنتی خرید بلیت، دفاتر فروش بلیت و تلفن پیش خرید 38086 ادامه دارد.

وی اظهار کرد: توصیه می شود زائران به صورت گروهی به شرکت های حمل و نقل مراجعه و قرارداد دربستی منعقد کنند تا در برگشت مشکلی نداشته باشند و انعقاد قرارداد با این شرکت ها را به روزهای پایانی موکول نکنند.

وی گفت: به مدیران فنی شرکت های مسافربری تاکید شده است قبل از انجام سفر، بازدیدهای فنی از اتوبوس ها را با دقت انجام دهند.

نصری از مردم و زائرین کربلا خواست هرگونه تخلف یا شکایت احتمالی را از طریق سامانه پیامکی 1000525 یا شماره تلفن 38519502 به این اداره کل اطلاع دهند.

انتهای پیام//ف.ض