نیروهای عراقی کنترل یک سوم ساحل چپ موصل را در دست گرفتند/هلاکت 955 تروریست در محور جنوبی

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت اینترنتی النشره، سعد معن، سخنگوی وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای عراقی بیش از یک سوم مناطق ساحل چپ موصل (کرانه شرقی) را آزاد کرده‌اند.

وی تأکید کرد: نیروهای عراقی در محور جنوبی نیز 955 تروریست را از آغاز عملیات از پای درآورده‌ و 108 نفر را بازداشت کرده‌اند.

از سوی دیگر داعش به تمامی اعضای خود دستور داده از هدف قرار دادن جنگنده‌های ائتلاف یا ارتش عراق در موصل و اطراف آن خودداری کنند.

جنگنده‌های ائتلاف آمریکا به ارتش عراق در عملیات بازپس‌گیری شهر موصل کمک می‌کنند.

جان دوریان، سخنگوی ائتلاف ضد داعش در کنفرانس مطبوعاتی در شهر القیاره در جنوب موصل شجاعت نیروهای عراقی در حمله به موصل را ستود.

وی اعلام کرد: جنگنده‌های ائتلاف مقرهای داعش را با بیش از 4000 بمب مورد هدف قرار دادند که به کشته شدن صدها تروریست، انهدام 59 خودروی بمب‌گذاری شده و 80 تونل منجر شد.

نیروهای عراقی اخیرا عملیات آزادسازی شهر موصل، آخرین مقر داعش در این کشور را آغاز کردند و به پیشروی گسترده‌ای در مناطق مختلف به ویژه در جنوب و شرق موصل دست یافتند.

انتهای پیام/