رشت؛
بهره برداری از راه آهن قزوین – رشت تا پایان کار دولت یازدهم/ اتصال 6 مرکز استان به شبکه حمل و نقل ریلی
بهره برداری از راه آهن قزوین – رشت تا پایان کار دولت یازدهم/ اتصال 6 مرکز استان به شبکه حمل و نقل ریلیبه گزارش  گروه استان ها باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ محمدباقر نوبخت لحظاتی قبل در حاشیه بازدید از راه آهن تهران – قزوین در گفت و گو با خبرنگار باشگاه افزود: بهره برداری از این مسیر ریلی می تواند در توسعه اقتصادی کشور ایفای نقش کرده و همچنین به امنیت سفر افزوده و از ترافیک و آلودگی هوا بکاهد. 

وی اظهارکرد: با توجه به سیاست های دولت برای توسعه شبکه حمل و نقل از جمله در حوزه ریلی، در کنار این طرح، تا پایان امسال چهارخطه شدن راه آهن تهران – کرج و دو خطه شدن راه آهن کرج – قزوین را شاهد خواهیم بود. 

نوبخت اضافه کرد: راه آهن قزوین به زنجان نیز تا پایان دولت یازدهم دوخطه می شود و به لحاظ اعتباری نیز مشکلی برای ادامه کار در طرح های یاد شده وجود ندارد. 

معاون رییس جمهوری همچنین گفت: با برنامه ریزی دولت، شش مرکز استان نیز به شبکه حمل و نقل ریلی متصل خواهند شد و کار اجرای طرح های مربوط به آنها تا چند ماه اینده تکمیل می شود. در این بازدید، محسن پورسیداقایی مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و سعید محمدزاده مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، معاون رییس جمهوری را همراهی می کنند. خط راه آهن تهران قزوین دارای ۱۴۲ کیلومتر طول و خط آهن در دست احداث قزوین – رشت نیز دارای ۱۶۴ کیلومتر طول است.

انتهای پیام/ی