بازداشت مدیر روابط عمومی یکی از ادارات دولتی قزوین
 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی ضمن اعلام خبر بازداشت یکی از مدیران ادارات دولتی قزوین اظهار داشت: این مدیر چندی پیش با دعوت عموم کاربران فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به حمایت یکی از فتنه‌گران بازداشت شد.
 
وی افزود: این فرد در فضای مجازی با دعوت کاربران به پیوستن کمپینی با عنوان «حامیان یکی از فتنه‌گران در شبکه‌های اجتماعی» اقدام به این عمل کرده بود.
 
دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: در پی این ماجرا تعداد بی‌شماری از اهالی رسانه و عموم مردم نسبت به اقدام صورت گرفته و دعوت به حمایت از فتنه‌گران توسط مدیر روابط عمومی یکی از دستگاه‌های دولتی در قزوین واکنش نشان دادند که نسبت به بازداشت این فرد اقدام شد.
 
صادقی‌نیارکی بیان کرد: هرگونه اقدام در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی رصد شده و همه عموم مردم و همچنین مسؤولان باید بدانند که اجرای قانون در فضای مجازی هیچ تفاوتی با فضای حقیقی نداشته و چه بسا قاطع‌تر و دقیق‌تر هم اجرا می‌شود، به همین دلیل افراد ضمن رعایت شئون نظام مقدس جمهوری اسلامی و احترام به قوانین و مقررات از ارتکاب به تخلف در شبکه‌های اجتماعی پرهیز کرده و ابزار دست فتنه‌گران نشوند.

منبع:فارس
انتهای پیام/