نعمتی نژاد: بازیکنان ما با حداقل امکانات بازی می کنند
نعمتی نژاد: بازیکنان ما با حداقل امکانات بازی می کنندسید جواد نعمتی نژاد در گفتگو با خبرنگار حوزه فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: بازیکنان تیم ما ماه ها است که پولی دریافت نکردند و با حداقل امکانات توانستیم به این نقطه برسیم و در مقابل تیم خوب سایپا پیروز شدیم.

وی افزود: من شبانه روز تلاش می کنم که با کمک مسئولین مشکلات مالی را برطرف کنم و امیدوارم در دو هفته اینده بتوانم خبر خوشی برای بازیکنانم داشته باشم.

نعمتی نژاد ادامه داد: بازی های آسیایی نخستین تجربه بین المللی ما است و در این زمینه با باشگاه های داخلی لیگ مشورت می کنم تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

مدیر عامل باشگاه استقلال خوزستان در پایان خاطر نشان کرد: شرایط قراردادها با حامیان مالی مناسب نیست و به دنبال این هستم که تعداد حامیان را افزایش بدهیم تا مشکلات مالی باشگاه کمتر شود.

انتهای پیام/