آبادان؛
لزوم اهتمام و توجه مسوولان به حاشیه خرمشهر
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛موسوی امام جمعه خرمشهر با تاکید بر اینکه بابت نبود اشتغال از جوانان شرمنده هستم، گفت: تمدید تحریم ده ساله از سوی مجلس سنای آمریکا نقض برجام است.

حجت‌الاسلام سید نبی موسوی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان با تاکید بر اینکه تقوا و توکل دو بال پرواز رسیدن به قرب الهی است، افزود: جایگاه این دو گهر (تقوا و توکل) در جامعه خالی است و البته این دو موضوع برای زمان فشار و مخمصه‌ها است.

وی با تاکید بر اینکه مسؤولان باید تقوا و توکل را سرلوحه کار خود قرار دهند و از غیر خدا بریده شوند، گفت: توکل به این معنا نیست که بار خود را بر عهده خداوند قرار دهیم، ما بندگان باید بندگی خدا را انجام دهیم و از طرفی دیگر خدا می‌داند که باید چطور خدایی کند.

امام جمعه خرمشهر در رابطه با امر مهم «امر به معروف و نهی از منکر» گفت: گروهی از مردم به دنبال عیب‌جویی دیگران هستند، اما به دنبال امر به معروف و نهی از منکر نمی‌روند، تا زمانی که مردم دغدغه دین نداشته باشند و نسبت به ناهنجاری‌ها برخورد شایسته نکنند، نباید انتظار داشت که ناهنجاری‌ها رفع شود.

وی در رابطه با مشکلات حاشیه خرمشهر بیان کرد: در خرمشهر، غالب نقاط مرکزی از آسفالت حداقلی برخوردار هستند اما نقاطی چون ام‌التلول، کوی پلیس، 90 هکتاری، سرحانیه، جاده شلمچه، مصلاوی، پس از کوتشیخ و... نیازمند کار و توجه ویژه مسوولان است چون که مردم این مناطق از حداقلی‌ها محروم هستند.

موسوی با تاکید بر اینکه من به دلیل نبود بستر اشتغال از جوانان شرمنده هستم، اظهار کرد: مسؤولان کشوری، استانی و محلی تمام تلاش خود را برای ایجاد زمینه‌های اشتغال فراهم کنند‌.

وی با اشاره به تمدید تحریم ده ساله از سوی سنا آمریکا، تصریح کرد: سنا آمریکا با اتفاق آراء این طرح را تصویب کرد و این نقض برجام است، عده‌ای از مسؤولان داخلی به دنبال رابطه با آمریکا هستند و برای آنها نتیجه برجام مهم نیست.

امام جمعه خرمشهر با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری تنها کسی است که تمام قد از حقوق مردم دفاع می‌کند، افزود: با کشور بدعهد آمریکا امکان مذاکره نیست چون که این رابطه گرگ و میش است.

وی افزود: الان چند ماه از اجرای برجام می‌گذرد و عده‌ای از مسؤولان به خیر و برکات روزانه این توافق اشاره می‌کنند اما این خیر و برکات برجام کجاست که مردم آن را نمی‌بینند.

موسوی تصریح کرد: در دوران خلافت بنی‌امیه با توجه به بی‌توجهی به ارزش‌ها، به دنبال بازگشت به دوران جاهلیت بودند و اکنون هم عده‌ای از مسؤولان به دنبال برگشت به دوران قبل از انقلاب هستند.

امام جمعه خرمشهر در پایان به عنوان فصل‌الخطاب گفت: مردم ایران اسلامی پشت سر مقام معظم رهبری تا زمانی که نفس می‌کشند، به اندازه سر سوزنی از ارزش‌های خود عقب نمی‌کشند.

انتهای پیام/