تبریز؛
بهره‌برداری از فاز اول پردیس سینمایی قدس در دهه فجر سال جاری
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛میلانی در جریان بازدید شهردار تبریز از مراحل تکمیلی پروژه پردیس سینمایی قدس، با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر مجتمع فرهنگی هنری سوره و پردیس سینمایی قدس ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به لطف خدا در دهه فجر امسال فاز اول این پروژه بزرگ افتتاح خواهد شد.

میلانی افزود: از شاخصه های توسعه هر شهری وجود سینماهای درخور و درشان آن شهر است که متاسفانه تبریز و استان آذربایجان شرقی از این نظر وضعیت مطلوبی ندارد.

وی ادامه داد: حوزه هنری استان در راستای ارتقای شاخصه های فرهنگی استان قدم برمی دارد و بر همین اساس اقدام به بازسازی و تعمیر سینما قدس نمود.

میلانی اضافه کرد: این پروژه با همکاری و مشارکت شهرداری تبریز انجام می‌یابد به طوری که تا کنون مساعدت‌های چشمگیری توسط شهرداری تبریز به این امر تخصیص یافته است.


انتهای پیام/ش