ایلام؛
لزوم راه‌اندازی مرز چیلات
 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛سردار سیدصادق حسینی گفت : اقدامات سپاه در اربعین 95 قابل عنایت و در خور توجه بود.
 
وی افزود : سپاه امیرالمؤمنین(ع) در حوزه‌های مختلف به زائران اربعین حسینی در مرز مهران و مسیر تردد آنان به طور شبانه‌روزی و مستمر خدمات رسانی کرد.
 
سردار حسینی همچنین از آمادگی قرارگاه خاتم برای مشارکت در توسعه زیرساخت‌های شهرستان مهران خبر داد تاکید کرد : ضروری است مرز چیلات به عنوان مرز دوم تا اربعین آینده راه‌اندازی شود.
 
وی توسعه مسیرهای ارتباطی مهران، تقویت زیرساخت‌های شهر مهران و تشکیل دبیرخانه دائمی اربعین در استان ایلام از ضروریاتی است که باید به آن عنایت شود.
 
حسینی ادامه داد: سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان در طول زمان تردد زوار اربعین حسینی از مرز مهران و مسیر تردد تمام توان خود را به کار گرفت تا زوار به راحتی بتوانند از مرز مهران خارج شوند.









 
انتهای پیام/