اردبیل؛
برخورداری 12 هزار کارگر در خلخال از خدمات تامین اجتماعی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ سلمان ستاری در جلسه کمیسیون کارگری شهرستان خلخال اظهار داشت: با برنامه‌ریزیهای انجام شده در هشت ماهه نخست امسال اعتباری در حدود 5 میلیارد ریال در قالب بیمه بیکاری به کارگران شهرستان خلخال پرداخته شد.

وی افزود: طبق بررسیهای انجام شده در حال حاضر به تعداد یک هزار کارگاه با بیش از 12 هزار کارگر بیمه شده در عرصه کار و تولید در این شهرستان فعالیت دارند و امید داریم که بتوانیم با افزایش واحدهای تولیدی گام بزرگی زمینه اشتغال و خودکفایی افراد برداریم و مشکل اشتغال را که هم‌اکنون یکی از معضلهای بزرگ اجتماعی است، برطرف سازیم.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال گفت: بیمه تامین اجتماعی یکی از بهترین بیمه‌هایی است که می‌تواند آتیه کارگران را به طور کامل فراهم سازد و در حال حاضر در کارگاههای مذکور این شهرستان به طور میانگین یک تا 200 کارگر بیمه شده تامین اجتماعی مشغول کار هستند.

ستاری بیان کرد: یکی از عمده مشکلاتی که در حال حاضر در شهرستان خلخال وجود دارد، پرداخت نشدن حقوق 125 نفر از کارگرانی است که در پروژه سد بفراجرد مشغول به کار هستند و علاوه بر آن پرداخت نشدن حق بیمه 4 ماهه کارگران شهرداری خلخال است که متاسفانه دغدغه‌های بسیار زیادی را به وجود آورده است.

وی گفت: طبق آخرین آمار به دست آمده در شهرستان خلخال 150 کارگر از کار اخراج شده‌اند که در حال حاضر 30 نفر از آنان از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند و 30 نفر نیز به کارشان مجددا بازگشته‌‌اند که امیدواریم با حمایت مسئولان مشکل بیکاری کاگران شهرستان خلخال به زودی برطرف شود.

انتهای پیام/ع