کرمانشاه؛
راههای پیشگیری از بیماری آنفلوانزا

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ دکتر ابراهیم شکیبا گفت: از گوشتهای آماده و منجمد بسته‌بندی شده با مجوز بهداشتی استفاده کنید.

وی ادامه داد: به این نکته توجه کنید که مرغ و یا تخم مرغ قبل از مصرف باید به صورت کامل پخته شود.

این مسوول ادامه داد: گوشت مرغ و تخم مرغ به صورت نیم پز و نپخته نباید مصرف شود، تخم مرغ را طوری بپزید که زرده و سفیده آن کاملا سفت باشد و مرغ و تخم مرغ خام را از دیگر غذاها دور نگه دارید.

شکیبا ادامه داد: اگر علایم آنفلوانزا از جمله تب در شما ظاهر شد برای درمان سریع به درمانگاه محل سکونت خود مراجعه کنید و از دستکش و ماسک در هنگام ذبح وپرکنی و آماده سازی پرندگان برای طبخ استفاده کنید.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، شستشوی مکرر دست با آب و صابون حداقل به مدت 30 ثانیه توصیه می شود.

وی یادآور شد، از شکار پرندگان مهاجر و آزاد مانند مرغابی، غاز و قو و... خودداری کنید.


انتهای پیام/پ