رونمایی از سینمایی عشقولانس در جشنواره فجر
عبدالله باکیده، تهیه کننده در گفتگو با خبرنگارحوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص آخریت وضعیت فیلم «عشقولانس مرکز فوریت‌های عشقی»، عنوان کرد: هنوز پروانه نمایش فیلم صادر نشده است، اما فرم حضور در جشنواره فجر را پر کردیم و امیدواریم که فیلم به جشنواره سی و پنجم راه پیدا کند و با استقبال خوبی مواجه شود.
 
وی در خصوص مفهوم و موضوع فیلم، گفت: فیلم مفاهیم الهی را مد نظر دارد و از تبدیل عشقی زمینی به آسمانی سخن می‌گوید.

باکیده ادامه داد: ما برای موفقیت فیلم، همه کار کردیم و در این فیلم شانزده بازیگر حرفه‌ای سینما حضور دارند.

این تهیه کننده در خصوص سختی‌های ساخت فیلم‌های این چنینی، اظهار داشت: به هر حال سختی‌هایی دارد و باید منتظر باشیم و ببینیم که موفق شده‌ایم و یا نه.

وی در خصوص علت کند بودن روند ساخت فیلم، گفت: این فیلم سال پیش ساخته شد، اما به دلیل کسالتم، فیلم در مرحله فنی، متوقف شد و جدای آن هم این روز ها هر عامل حرفه‌ای در سینما را برای آهنگسازی، صداگذاری و... دعوت کنیم، زمان می‌برد، برای همین تولید کار طول کشید، اما الان آماده است.

گفتنی است؛ این اولین ساخته محسن ماهینی در مقام کارگردان است و بازیگرانی چون اکبر عبدی، محمد صادقی، بهاره افشاری، سحر قریشی، چنگیز وثوقی، شیرین بینا، فریبا متخصص، فریبا کوثری و محمد علی‌محمدی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.



انتهای پیام/