شیراز؛
برگزاری مراسم نکوداشت پدر پیوند کبد در ایران
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ آیت‌ الله اسدالله ایمانی نماینده ولی فقیه در فارس و امام‌جمعه شیراز گفت: شاگرد خوب بودن و معلم خوب شدن به معرفت، آگاهی و شناخت وابسته است.

وی چهره های برجسته همچون استاد ملک حسینی را حجت های خداوندی دانست که به جامعه معرفی می شوند و افزود: امیدوارم برای همه انسان ها شرایطی ایجاد شود که کاری داشته باشیم که نتیجه آن، یک دعا باشد و آن دعا در علم ملکوت، منجر به آبادی و اصلاح ملک ما شود.

ایمانی ادامه داد: در هر بخش و رشته ای باید چهره های خدمتگزار را پایدار و دائمی بسازیم و به عنوان الگو، به نسل امروز و فردا معرفی کنیم و این خدمتی است که به جامعه انجام می دهیم.

استاندار فارس نیز خاطر نشان کرد: مهم ترین ویژگی دکتر ملک‌ حسینی انس با قرآن و ادبیات و پس‌ از آن صاحب علم بودن و درد مردم را داشتن است.

سید محمد افشانی کار نیکو کردن را از ویژگی‌ های بارز دکتر ملک‌حسینی دانست و گفت: قدرت مدیریت و خستگی‌ ناپذیری دو شاخصه بزرگ دکتر ملک‌حسینی است و مردم ایران تا ابد قدردان زحمات این مرد بزرگ هستند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز بیان کرد: 30 سال پیش حدود 5 هزار نفر را در کشور به دلیل بیماری کبدی از دست می‌ دادیم که بعد از فارغ‌التحصیلی دکتر ملک‌حسینی و اشتیاق وی به پیوند اعضا، امیدها در کشور زنده شد.

رضا ملک‌ زاده خستگی‌ ناپذیری را یکی از ویژگی‌ های بارز دکتر ملک حسینی دانست و گفت: آنچه باعث شد که غیرممکن ، ممکن شود عشق به خدمت در یک فرد مؤمن است .
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: دکتر ملک‌ حسینی با وجود داشتن پیشنهاد های بسیار از خارج کشور، خدمت در ایران را برگزید.

محمدهادی ایمانیه گفت: یکی از موضوعاتی که برای دانشجویان پزشکی همواره تدریس می‌ شود، موضوع مدیریت است و باید گفت یکی از موفق‌ ترین مدیران حوزه سلامت دکتر ملک‌ حسینی است.
دکتر ملک حسینی، اردیبهشت ماه 1372 نخستین پیوند کبد در ایران و خاورمیانه را به انجام رساند و لقب پدر پیوند کبد در ایران را از آن خود کرد.
انتهای پیام/ر