به
گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززاهدان، سرهنگ دوستعلی جلیلیان فرمانده انتظامی ایرانشهر
اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر
در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و افزایش احساس امنیت در بین شهروندان با تلاش
شبانهروزی خود موفق به دستگیری 89 سارق حرفهای در آذر ماه سالجاری شدند که آمارها
بیانگر کاهش 41 درصدی سرقتها نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
فرمانده انتظامی ایرانشهر با اشاره به کشف 98 فقره سرقت تصریح کرد: با اجرای طرحهای مختلف پلیسی در یک ماه گذشته در راستای ارتقای نظم و امنیت اجتماعی، ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر موفق به کشف بیش از 80 هزار و 430 لیتر سوخت قاچاق شدند.
این مقام مسئول با اشاره به افزایش 653 درصدی کشفیات مواد مخدر در آذر ماه سالجاری افزود: ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر با اشرافیت اطلاعاتی و شگردهای خاص پلیسی در چندین عملیات مختلف 4 تن و 433 کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک ماه گذشته کشف کردند.
جلیلیان در پایان با بیان اینکه در خصوص آموزش فرهنگ ترافیک طرحهای مختلفی اجرا شده است، خاطرنشان کرد: در این راستا پلیس راهور این فرماندهی ضمن برخورد با قانون شکنان تعداد 217 دستگاه خودرو و 429 دستگاه موتورسیکلت متخلف را نیز توقیف کرد.
انتهای پیام/ع