یاسوج؛
انصراف زاگرس یاسوج از ادامه لیگ دسته 2 فوتبال کشور
به گزارش گروه  استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ رئیس هیات فوتبال استان با قدردانی از هواداران تیم فوتبال زاگرس در استان و به خصوص هوادارانی که در شهر یاسوج این تیم را در بازی‌های نیم فصل اول تنها نگذاشتند گفت: هم هواداران و هم بازیکنان و کادر فنی این تیم نمایش جانانه‌ غیرت و تعصب از خود بر جای گذاشتند اما متأسفانه مسئولان در این آزمون مردود شدند.

پرویز موسوی به روند شکل‌گیری تیم در لیگ دسته دوم فوتبال کشور اشاره کرد و افزود: این تیم را با رنج و مشقت و با رو زدن به فدراسیون فوتبال و جمع کردن تعدادی بازیکن جوان بومی و غیر بومی آماده کردیم.

وی گفت: این تیم  700 تا 800 میلیون تومانی را به سختی در رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال کشور همراهی کردیم و هر چه برای کمک مسئولان برای ادامه کار فریاد زدیم متأسفانه گوش شنوایی وجود نداشت.


انتهای پیام/ش