اهواز؛
ثبت و تشکیل بیش از 100 تعاونی در خوزستان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالکریم انصاری ‌زاده، معاون تعاون اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون با راه‌اندازی این تعاونی‌ها برای تعداد 2 هزار و 338 نفر اشتغالزایی شده است.

وی افزود: از این تعداد تعاونی 35 تعاونی در بخش صنعت، 48 تعاونی در بخش کشاورزی و 28 تعاونی در بخش خدمات فعالیت می‌کنند و مابقی تعاونی‌ها در زمینه‌های تولید و توزیع، مسکن، فرش دست‌بافت و تامین نیاز مصرف کننده و تولید کننده فعالیت دارند.

انصاری‌ زاده تصریح کرد: این تعاونی‌ها با سرمایه‌گذاری اولیه 12 میلیارد و 950 میلیون ریال تشکیل شده‌اند و به آندسته از تعاونی‌هایی که بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، تسهیلات بانکی تعلق گرفته است.

وی اظهار داشت: بیش ترین میزان تشکیل تعاونی‌ها به خرمشهر با تعداد 20 تعاونی اختصاص دارد و بهبهان و اهواز با تشکیل 18 و 15 تعاونی در جایگاه‌های دوم و سوم هستند.

انتهای پیام/گ