بندرعباس؛
هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سید حسن حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان هشتاد هزار هکتار است.

وی افزود : ازاین سطح پنجاه و دو هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی آن متعلق به گندم وکلزا است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: پیش بینی می شود از سطح حدود یک میلیون وششصد هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود.

حسینی افزود: به دلیل اجرای مناسب طرح الگوی کشت ، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 20درصد افزایش دارد.

وی گفت :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهم ترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

حسینی افزود: تاکنون سی هزارتن گوجه فرنگی و صدوهفتاد هزارتن بادمجان برداشت و به بازارهای هدف فرستاده شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیرکشت پیاز امسال نه هزارو سیصد هکتار وفلفل سه هزارو هشتصد هکتار است و پیش بینی می شود پیاز دویست و شصت هزار تن و فلفل هشتاد و پنج هزار تن تا پایان فصل ،برداشت شود.

حسینی افزود : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.

انتهای پیام/ف