اصفهان؛
حفر کنندگان چاه های غیر مجاز در اردستان جریمه های سنگین خواهند پرداخت
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علیرضا غیور عصر امروز در جلسه برنامه ریزی منابع آب در فرمانداری اردستان افزود: با توجه به دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت نیرو کلیه چاه های بخش صنعت، خدمات، مرغداری ها و دامداری ها باید نسبت به نصب کنتور هوشمند اقدام کنند.
وی با بیان این که بالغ بر 300 حلقه چاه در این بخش ها مورد استفاده قرار دارد تصریح کرد: مقدمات خرید تجهیزات جهت نصب کنتور هوشمند بر روی چاه های شهرداری ها فراهم شده و با همکاری امور برق و امور منابع آب شهرستان، تا پایان دی ماه این طرح اجرایی خواهد شد.
غیور گفت: با توجه به بحران آب در سطح منطقه و نیاز به مدیریت مصرف در بخش صنایع و تولید ضرورت دارد مالکان این بخش هر چه زودتر در جهت نصب کنتور هوشمند با نظارت امور منابع آب شهرستان اقدام کرده تا مشمول پرداخت جرائم سنگین نشود.
فرمانداراردستان افزود: شناخت چاه های صنعتی که بیشترین آب را برداشت می کنند ضروری بوده و باید در اولویت اول نصب کنتور هوشمند قرار گیرند به نحوی که صنعت و تولید تحت شعاع قرار نگرفته و برداشت آب در حد استاندارد باشد.
غیور خاطر نشان کرد: از طریق اداره صنعت، معدن و تجارت با همکاری جهاد کشاورزی اولویت بندی صنایع و مرغداری ها و دامداری ها مشخص شده و ضمن ابلاغ دستورالعمل برخورد با چاه های غیر مجازنسبت به نصب کنتور روی چاه های آب اقدام می شود.
رئیس اداره امور منابع آب اردستان نیز در این جلسه گفت: در شهرستان اردستان تعداد837 حلقه چاه مجاز وجود دارد که 355حلقه چاه آن کشاورزی است و از این تعداد 350 حلقه چاه مجهز به کنتورهای هوشمند شده‌اند.
محمد رضا سلیمی اظهار کرد: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه آب شهرداری مهاباد به زودی انجام می شودهمچنین بر نحوه فروش آب بوسیله تانکر به مرغداری ها و دیگر متقاضیان نظارت لازم صورت گرفته با افراد خاطی برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی نسبت به شناسایی مرغداری هایی که نیاز به استفاده از آب چاه دارند اقدام کرده و آن دسته از افرادی که بیش از حد مجاز از آب برداشت کنند مشمول پرداخت جریمه های سنگین شده و در سال های بعد نیز سهمیه برداشت آب آن ها کسر می شود.




انتهای پیام/م